home > Nieuws > TONICKX ondersteunt het onderwijs in Zuid-Afrika door schooluniformen aan te bieden op de Molo Mhlaba School

Nieuws

TONICKX ondersteunt het onderwijs in Zuid-Afrika door schooluniformen aan te bieden op de Molo Mhlaba School
previous
Vorige |
| Volgende
next

TONICKX ondersteunt het onderwijs in Zuid-Afrika door schooluniformen aan te bieden op de Molo Mhlaba School

20 Maart 2018

De naam van Molo Mhlaba is afgeleid van de eerste computercode die is geschreven in universitaire programma's en die 'Hallo aarde / wereld' betekent en die een basis vormt voor de naam die wordt gegeven aan het programma dat op school wordt onderwezen (wetenschap, technologie, techniek, kunst / ontwerp en wiskunde).

Molo Mhlaba Schools is een netwerk van onafhankelijke, voordelige, pan-Afrikaanse privéscholen voor meisjes, die kwalitatief hoogstaand onderwijs bieden door middel van innovatieve onderwijs- en leerstrategieën voor leerlingen in gemeenschappen met onvoldoende voorzieningen.

Missie: wij vinden dat meisjes die in gemeenschappen met te weinig geld wonen een veilig, betaalbaar en kwaliteitsvol onderwijs in hun gemeenschap moeten hebben.

TNX is de belangrijkste partner van de uniformen.
In Zuid-Afrika (zoals in veel andere landen) kun je niet zonder uniform naar school gaan!
Bijvoorbeeld door vorige maand uniformen aan te bieden, heeft Tonickx 120 meisjes geholpen toegang te krijgen tot onderwijs en zich als anderen te voelen.

.